תקנון
תקנון האתר

הגדרות:
הרשת החברתית לקהילות בתי-הכנסת – להלן: האתר
מפתח תשתית האתר ומספק השירות – להלן: "מנהל האתר"
גבאי בית-הכנסת (לפחות אדם אחד) אשר קיבל/ו הרשאות להיות מנהל/י האזור האישי של בית-הכנסת שלו/שלהם – להלן "גבאים"

מהות האתר
האתר נועד לתת מקום לשיתוף חברתי בין קהילות בתי-הכנסת ובתוכם, תוך שמירת קשר קציף בין ה"גבאים" ובין המתפללים; לאפשר תקשורת דו-כיוונית ביניהם, לשתף תמונות מהוואי בית הכנסת, להציג זמני תפילות והודעות של ה"גבאים", לשתף מאמרים תורנים ושיעורים שהתקיימו בבתי-הכנסת. בנוסף, האתר נועד להיות כלי ניהולי ל"גבאים" לצורך יכולת ניהול קל של בית הכנסת.

"האתר פותח מתוך מטרה להיות מתפתח"
משמעות הדבר היא, שהאתר מוגש לכם באופן שתוכלו ליהנות מהתכונות שהוא מספק בשלב זה, ועם זאת "מנהל האתר" מעוניין לקבל מכם, ה"גבאים" רעיונות לפיתוח רכיבים נוספים, שסייעו לכם בניהול קל יותר של בית הכנסת, וביצירת קשר חווייתית עם הקהילה.
באופן זה נוכל יחד לקיים "ערבות הדדית" בין חברי הקהילות השונות ולשתף יכולות ניהול בין ה"גבאים" הרשומים.
חשוב לציין, כי האתר נמצא בפיתוח מתמיד על-ידי מנהל האתר הן ברמת התכונות והשירותים והן ברמת העיצוב שלו. הארות יתקבלו תמיד בשמחה.

קהילות חברות באתר יוכלו ליהנות משירותים הכוללים:
מאגר חברי קהילת בית-הכנסת במקום אחד
יצירת קשר עם חברי הקהילה באמצעות דיוור אלקטרוני מעוצב אישית (ניוזלטרים)
העלאת תמונות אווירה
העלאת דפי תוכן, מידע ומאמרים תורניים
הצגת זמני תפילות ושיעורים
הצגת הודעות הגבאי
יצירת מודעות אבל (ל"ע) בהתאמה אישית עם אפשרות הפצה לחברי הקהילה והדפסתם
קבלת פניות מחברי הקהילה, כמו גם הודעה על מקומות פנויים לשבת ו/או החג הקרובים.
ארכיון עולים לתורה ל-3 חודשים
שליחת SMS-ים
תרומות לבתי-הכנסת (מאובטח)

תמונות
ניתן להעלות עד 30 תמונות אווירה.

תכנים
העלאת תכנים לאתר מאופשרת אך ורק על-ידי ה"גבאים". אין "מנהל האתר" אחראי על אופי התמונות והתכנים באתר. האחריות היא על ה"גבאים" בלבד.
עם זאת, חל איסור מוחלט להעלות לאתר זה תמונות שאינן הולמות את אופיו של האתר כאתר המוגדר להיות בעל אופי המתאים לצרכי בתי-כנסת (אורתודוכסים בלבד).
העלאת תמונות בעלות תוכן שאינו מהוואי בית-כנסת או שאינו תואם לרוח היהודית של בתי כנסת תגרור לתביעת קנס של 10,000 ₪ מה"גבאים" ומחיקת כל הנתונים באתר הקשורים לגורם הפוגע, ובכללם פרטי הקהילה הרשומה תחת החשבון, זמני התפילות, הודעות, פרטי אנשי הקהילה ועוד. המערכת ראשית לשמור לעצמה נתונים שבהם היא תבחר לצורך זיהוי עתידי של מי מאנשי הקילה הקשורה לגבאי הפוגע.

הרשמה חינם

גבאי חדש?

רשום עכשיו את בית הכנסת שלך למערכת כאן!

מתפלל, אינך רשום?

בחר את בית הכנסת שלך בדף הבית והרשם מתוכו.

התחברות

פרטי חשבון

דוא"ל:

ססמא:

לא נמצאו נתונים מתאימים במערכת.
אנא נסה שוב.